D’aquí a uns dies arriba a Espanya Roger Waters, el que va ser líder dels Pink Floyd, amb el seu espectacle The Wall (El muro).
Suposo que aprofitant la circumstància, els responsables de la revista Sin permiso publiquen aquesta setmana unes reflexions del músic sobre altres murs, més tangibles i cruels, com el de Palestina.
És una carta oberta, en la qual diu, entre altres coses:

«En la meva opinió, el control repugnant i draconià que exerceix Israel sobre els palestins de Gaza tancats i els palestins de la Cisjordània ocupada (incloent Jerusalem oriental), així com la negació del dret dels refugiats de tornar a casa a Israel, exigeix que les persones amb sentit de justícia arreu del món donin suport als palestins en la seva resistència civil, no violenta.
Allà on els governs es neguen a actuar, les persones han de fer-ho, amb els mitjans pacífics que tinguin al seu abast. Per a alguns això va significar unir-se a la Marxa de la Llibertat de Gaza i els altres, això va significar unir-se a la flotilla humanitària que va intentar dur a Gaza la molt necessitada ajuda humanitària.»