Per aquestes dates, les ONG ens recorden que si hem de consumir i comprar regals, podem donar un cop de mà i recórrer al comerç just. Aquest any, a més, li han afegit una G i han deixat un divertit lema: «consum just, amb molt de gust».
A la carta que ens han enviat expliquen el següent:

El Nadal és un moment especialment important per a reflexionar sobre com i en què gastem els diners. A les nostres mans està la possibilitat de realitzar un consum molt més responsable, i fet més «amb molt de gust».
Podem contribuir a millorar les coses. Només necessitem informar una mica del que comprem i on el comprem. Això és consumir amb criteri, consumir amb responsabilitat.
Ajuda en Acció, Setem, Càritas, Fundació Vicente Ferrer i Intermón Oxfam, entre altres, són algunes de les més de 30 organitzacions que formen part de la Coordinadora Estatal de Comerç Just. Moltes d’elles a més, disposen de diversos establiments o botigues on podem realitzar les nostres compres nadalenques, alhora que contribuïm a un comerç molt més just i un futur sostenible per a tots. «

Doncs això, que aquests dies pensem en el tema.