Després de donar-li algunes voltes a això de les xarxes socials, com Facebook o Twitter, de veure a altres amics, contactes i internautes, i de comparar els meus articles amb els d’ells, crec que és bona idea transformar aquelles coses interessants que descobreixo i que m’agrada compartir amb tots vosaltres en una simple piulada, en un toc d’atenció.

Són temes sobre els quals no tinc temps de reflexionar de forma immediata i de traslladar aquesta reflexió a una entrada en aquest blog, però que si no us ho explico  d’aquesta manera potser es quedarien perduts.
En altres èpoques, serien els típics enllaços en una barra lateral. Ara hi ha massa coses interessants al cibermón que la llista seria interminable.
I com a exemple, el bloc d’un col lega gallec, premiat en el seu moment com a millor bloc espanyola, a qui he arribat des d’una referència: La huella digital de Nacho de la Fuente.
La seva difusió de campanyes contra la pornografia infantil a la xarxa sembla haver donat lloc a una certa discrepància amb altres internautes sobre la seva efectivitat real.
Jo comparteixo la visió de Nacho: entre tots creem corrents d’opinió en contra d’aquesta xacra.