El blog del periodista Txerra Cirbian

YouTube

Diuen que cada vegada es veu menys televisió, però cada dia m’envien enllaços per a accedir al videoblogger de èxit més ràpid de la història: YouTube.
Només cal posar qualsevol paraula que t’interessi al seu cercador i ja tens el video que busques, ja sigui El Koala amb el seu Yo Via Jase Un Corra, o l’inefable quartet Los Happiness i el seu irònic Amo a Laura (pero esperaré hasta el matrimonio).
Només són dos exemples del boca a orella, dels correus electrònics que corren per internet.
Per a què necessito la tele: puc veure el que vull en el moment que vull.

1 comentario

  1. Lo Vilot

    Bon dia TxerraBon tema per debatir al sopar d’avui :-). Difícil de fer pronòstics, cap a on anem i quin es el final de tot això?. Fa anys que venim dient que estem a la prehistòria de l’informàtica, cada cop que surt una novetat com aquesta ens repetim en aquesta informació.Tal com dius pots fer la teva programació televisiva al teu gust i quant vulguis. Provablement serà això .. però no gratuït. Diguéssim que això son versions “beta”, de prova. Deixen fer i creen un consum. Es qüestió de temps. Ja fa temps que les grans multinacionals (em be al cap la Sony) estan acaparant tot tipus de suports audiovisuals per poder-los oferir (previ pagament) quant tot això estigui en marxa o estiguem tant enganxat que per un modic preu (potser durada, artista o fet) no puguem dir que no.Un vertader canal televisiu a la carta …Com passa el temps 🙁

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑