Des de feia ja algunes setmanes volia compartir amb tots vosaltres una informació publicada al famós bloc britànic Mashable, dedicat a parlar de les novetats que hi ha a internet i en les xarxes socials.
Es referia als millors vídeos virals de l’any passat, i els més efectius, si voleu.
Inspired bycicles farà les delícies dels amants de les bicis acrobàtiques, però no crec que interessi a la majoria dels lectors. En canvi,a la llista n’hi ha algunes pel·lícules interessants, com la de Dave Carrol, el cantant a què van trencar la guitarra en un vol de la companyia United i es va venjar amb la cançó United break guitars, tot un èxit en la xarxa, així com aquell simpàtic casament amb els amics i convidats convertits en ballarins (Jill and Kevin Wedding Dance) amb la qual ens vam divertir tothom.
Però, en general, el que hi abunden són les grans empreses: Schweppes, Volkswagen, Microsoft, Samsung, MSI Computers… i Single Babies, que potser resulta el més ingenu i divertit.
Hem de deixar de banda la idea de que aquests treballs puguin ser elaborats per aficionats. Llevat d’alguna estranya excepció, la creativitat i la publicitat es paguen… i molt bé.
Potser per això jo em quedo amb el que encapçala aquestes línies: Zazzle i els seus dibuixets Booneoakley.