En aquests temps en què el periodisme en paper pateix de certes penúries, és d’agrair l’aparició d’una nova publicació: Idees + Teletodo.
L’avantatge és que no neix òrfena, sinó sota el paraigua protector del diari El Periódico de Catalunya, on hi treballo des de fa gairebé 30 anys.
En realitat, més que néixer, creix i amplia les seves pàgines, ja que és hereva del veterà suplement d’informació televisiva del diari.
Ara hi incorpora noves seccions, com les dedicades a plans amb nens, viatges, hotels, restaurants, bars, moda, bellesa, discos i DVD, entre moltes d’altres, sense deixar de banda l’actualitat de la tele.
A més de les signatures dels col·laboradors, alguns tan coneguts com Txumari Alfaro, Ferran MonegalGaspar Hernàndez, us puc assegurar que hi ha una gran feina per part dels i les periodistes que treballem a les seves pàgines.
Tinc la sort de ser un dels membres de l’equip que coordina aquesta nova revista, que espero que llegiu a partir de demà, dissabte, el dia que arriba als quioscos.