El blog del periodista Txerra Cirbian

Una illa poètica

Hi ha molts poetes, però poca poesia a la nostra societat… I dins els mitjans audiovisuals, escasseja encara més.
Una excepció és el programa L’Illa del Tresor, de Televisió de Catalunya.
Amb la parella formada per l’escriptor i periodista Joan Barril i el director de teatre Joan Ollé, davant de les càmeres, i el realitzador Josep M. Andrés, Aranya, darrere d’elles, aquest espai té, a més a més, un efectiu equip en el qual brilla el disseny gràfic d’en Pep Preses.
Fa unes setmanes, el jurat dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions els va premiar amb el guardó televisiu, que recolliran aquest dimecres, dia 16.
Al seu veredicte el jurat deia: «Com poèticament ho descriuen els seus creadors, L’Illa del Tresor és “un oasi setmanal que cartografia la infantesa, posa veu a la memòria i música a l’oblit, confessa bons propòsits i origina dubtes”. El programa demostra fins a quin punt és possible treballar des de l’òptica de l’entreteniment televisiu sense renunciar a oferir un producte personal, imaginatiu i apte per a tota mena de públics.»
Si poden i volen, L’Illa del Tresor és una opció diferent per a fugir de la monotonia de les altres cadenes les nits dels diumenges (22.40 hores, Canal 33).

1 comentario

  1. Albert Torrents

    Absolutament recomanable, si és que l’absolut permet acompanyarse de recomanacions. Fa anys aquest parell feian un prograna de radio els diumenges al vespre que m’acompanyava en el viatge de tornada al deixar a la xicota a casa. Alguna vegade l’havia enregistrat en cassete.. Ara em produeix un plaer enorme re-escoltar aquells fragments de cintes, en tinc poc menys d’una hora però és com menjar-te un dolç lentament i que no s’allarga el gust a la boca… Aquets petits plaers que trobes rares vegades a la vida. Genials! Un autentic oasi.Absolutamet recomanables, insisteixo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑