El blog del periodista Txerra Cirbian

Un virus humil

És divendres i tots necessitem un toc d’humor, de bon humor adobat amb una rumbeta catalana.
Aquests nois es diuen Rumba Tarumba i em van sorprendre fa uns dies amb aquest e-mail, enviat a tots els contactes que van poder trobar.
Amb un encapçalament com «Un virus humilde ataca youtube» no vaig poder deixar de llegir aquest missatge, i punxar en l’enllaç per veure i sentir la cançó que han parit.

Això és el que deien:

Tot i les tremendes mesures de seguretat que envolten els grans portals, un grup de impresentables han aconseguit introduir un virus en el youtube, aprofitant una vulnerabilitat en el seu sistema de classificació de videos.
L’origen de la descàrrega és a Barcelona, ciutat rumbera i punt de reunió dels creadors del virus: un grup de programadors d’alt nivell que s’autodenomina Rumba Tarumba.
Panda, McAffe i Norton han unit forces per trobar una solució, però admeten que la lluita contra la pirateria és infructuosa davant l’enginy dels hackers.
Hàbilment camuflats com una formació musical, els comandaments de Rumba Tarumba han fet història al Hall of Fame del codi maliciós, colant la seva creació en els més famosos portals.
Hem pogut contactar i, sense cap vergonya, ens diuen que aviat atacaràn el facebook, el twitter i el Badulaque de la cantonada.
No sabem si felicitar o condemnar el seu atreviment, ja que no només han creat un dels virus amb més poder de propagació fins ara coneguts, sinó que a més-l’han pintat de fúcsia cridaner!

Per cert: com veieu a la imatge, us podeu baixar el disc sencer de la seva web, de forma gratuïta i amb caràtules incloses.

Ah … Aquests nois han de ser de Linux!

1 comentario

  1. Pernil salat

    Es que se les inventen totes!
    🙂
    Que bó!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑