El blog del periodista Txerra Cirbian

Quan l’invitat no arriba…

El món de la tele està ple de professionals que han de mil·límetrar els temps dels programes i quadrar guions, actuacions, personatges convidats… Però què passa quan el convidat principal et falla i l’has anunciat als quatre vents?
La solució, intel·ligent, plena d’ironia i fins i tot un puntet de sarcasme, cosa que sempre ajuda a suportar el mal humor que provoca una situació com aquesta, la va donar la nit de dimarts l’humorista Andreu Buenafuente, al seu programa de La Sexta.
Hi havia anunciat la presència al plató de l’espai, a Barcelona, de Tim Robbins, que es troba a Espanya amb l’obra de teatre 1984, una adaptació de la famosa novel·la de George Orwell.
Dues hores abans de començar l’espai, algú proper al gran actor i director nord-americà els va avisar que aquest es trobava encara a Bilbao, a 600 quilòmetres d’on hauria d’haver estat.
Lluny de tirar-se dels cabells, Buenafuente li va treure punta a la plantada.
Va canviar el color de la pantalla pel blanc i negre, va modificar la veu per una que recordava el Marlon Brando d’El Padrí i es va dirigir a l’artista nord-americà per recriminar-li la seva absència:

«Tim, Tim, Tim … per què estàs a Bilbao?»

I després va demanar als bilbaïns:

«Faig una crida a tothom que es trobi a Bilbao i vegi el Tim Robbins, perquè li digui que estem oberts fins dijous, que s’animi i vingui a veure’ns demà o demà passat».

Encara li espera.

1 comentario

  1. Jesús M. Tibau

    és quan m’agrada més Buenafuente, quan improvisa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑