Ahir a la nit, a Barcelona, la gent de l’ESCAC i d’Escándalo Films van presentar la pel.lícula Puzzle love.
Tretze directors han muntat un llarg explicat en tretze trams, alguns més potents que altres (em va agradar molt especialment l’episodi de novembre), però tots amb ganes de fer cinema.

Sun i Lucas s’enamoren perdudament durant la seva Erasmus a Barcelona En un any han de tornar als seus respectius països així que el seu amor té data de caducitat. Però tenen 13 mesos per viure el millor any de la seva vida.
PUZZLE LOVE neix al taller de direcció de la tretzena promoció de quart curs de l’ESCAC. Els seus tretze alumnes de direcció decideixen unir forces per fer un exercici sense precedents: fer un llargmetratge entre tots. Cada un d’ells escriurà i dirigirà una part. La suma de les 13 peces és aquest llargmetratge.
13 mesos, 13 directors, una història d’amor.

Fins ahir eren les joves promeses del cinema català i espanyol. Ara comencen a ser ja una realitat.
Un llarg que confirma que Marcel Borràs es un jove actor a tenir en molt compte.
A la part més personal us apunto que la pel.lícula suposa també el debut com a director de producció de tots ells del meu fill, Aritz Cirbián. L’afecte que tots els equips li van mostrar ahir a la nit demostra que a l’hora de treballar és més important organitzar i convèncer que el ordeno i comandament.