Cada vegada tinc més clar que en aquesta professió nostra, el periodisme, està necessitada d’accions unitàries que l’impulsen en un futur que es presenta complicat.
D’aquí a un parell de dies, un grapat de persones a les que conec se sotmeten a una votació de la qual sortirà escollida la nova junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
A la llista de Josep Maria Martí n’hi ha un grapat de professionals que conec, respecte i en els quals confio. També als companys que recolzen el manifest d’aquesta candidatura, que jo també subscric.
No conec més que a alguns dels col·legues de l’altra candidatura, el treball respecte, encara que no crec en la línia que han posat en marxa per a ser escollits.
Ahir mateix, Directe.cat publicava una entrevista amb Martí i amb Salvador Cot, que pot donar una idea sobre les seves diferents propostes electorals.
Com en qualsevol elecció, prefereixo votar una idea i no contra una altra oferta.
I si hi ha algun tipus d’irregularitat en les anteriors juntes, m’agradaria que la que surti escollida treballi per descobrir-ho. De forma unitària. Ho necessitem.