No vaig poder anar ahir a la nit al Palau Sant Jordi, però vaig veure bona part de Rubianes som tots, l’homenatge dels seus amics i col·legues a TV-3.
Però què carallo no s’ha dit ja del Pepe Rubianes!
He mirat a internet i llegeixo les cròniques d’El Periódico de Catalunya, de La Vanguardia, de Vilaweb
I m’he aturat per un moment en aquest darrer diari, que precisament per ser un digital m’ofereix el que més m’interessa avui: què puc trobar a la xarxa sobre el còmic i que, amb una mica d’interès, podem cercar tots.
Així arribem a la biografia de Rubianes a la Viquipèdia, a documents sonors com el seu monòleg sobre «El trabajo dignifica«, hostatjat a Goear, i fins i tot aquesta pàgina web de la Biblioteca Cervantes sobre l’humorista, con una excel·lent galeria d’enllaços.
Pepiño ja no està entre nosaltres, però li podem gaudir a internet.