Mentre esmorzava, he donat un cop d’ull al diari gratuït 20 minutos, un periòdic molt digne en el seu terreny: glops d’informació ràpida i publicitat, que és la que paga les seves edicions.
Però avui s’han equivocat. De la mateixa manera que critiquen cert tipus de publicitat de moda agressiva cap a la dona, com la recent de Dolce & Gabbana, no entenc com en la seva edició d’avui publiquen una fotografia requadrada amb el títol de «Los mejores traseros, en la web«. A més a més, remeten a la seva edició digital. I en aquesta hi trobem un altre titular digne de l’època del destape: «Els culets més gloriosos«.
El masclisme no té cabuda en la nostra societat y la galeria fotogràfica que publica avui aquest diari és la típica mostra de l’insconscient masclista.
Si no es tracta d’una ficada de peus del responsable de l’àrea, si té el suport dels seus caps, l’única resposta que em ve al cap és econòmica: potser s’estiguin acostant al model dels diaris populars anglesos, amb les seves noies de contraportada.
De fet, en Mediabriefing s’assenyalava fa ja temps que «els tabloides britànics acaparen la publicitat que fuig dels diaris seriosos».