No sé si us heu topat alguna vegada amb els anomenats sms premium. Són un càstig.
La Viquipèdia fa una definició curta i encertada d’ells: són missatges de text que tenen un cost més elevat del que és habitual, amb els que tens la possibilitat d’adquirir un servei o un contingut multimèdia per al teu telèfon mòbil.
Encara que el missatge no l’envies tu, sinó que el reps, el cert és que el cost d’aquest sms t’ho carreguen a tu i el benefici se’l reparteixen l’empresa que t’ofereix aquest contingut extra i la teva operadora de telefonia.

En aquest article de Consumer Eroski i, sobretot, en aquest altre de la Generalitat de Catalunya, informen i molt bé dels seus riscos. La imatge que il·lustra aquesta entrada és d’una d’aquestes empreses, on expliquen com guanyar calerons amb aquest mètode.
El problema es planteja quan caus en el parany: de vegades es fan servir a internet per a participar en un concurs, una votació o, en el meu cas, un test situat al portal d’una prestigiosa escola de Barcelona. Vull suposar que ni ells mateixos saben que la publicitat que tenen porta cap a aquest servei.
Vaig confiar en el lloc web i vaig donar el número del meu telèfon mòbil. Gairebé immediatament em van arribar quatre missatges de mòbil, que hauré de pagar, naturalment. En aquest moment vaig prendre consciència de l’error comès.
Vaig començar per trucar al servei d’atenció al client de la meva operadora per anul·lar tot possible missatge i vaig seguir amb la recerca de l’empresa d’on sorgeixen els missatges. Al cap d’unes hores tot indicava que m’havia pogut donar de baixa de qualsevol servei premium.
Però aquestes empreses ràpidament deriven els nostres números cap a altres que, al cap d’uns dies, t’envien simplement un enllaç al teu mòbil («missatge de vídeo! Clica!», diuen), perquè caiguis de nou en l’error o un missatge com aquest: «Has estat sel·leccionat per rebre un TV led 3D de 40 polzades». Uau!
I caus com un babau un cop més… Per cert, el test era «d’intel·ligència».