Ahir a la nit em vaig quedar a la feina escribint el texte d’una notícia sobre els premis de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, que publico  avui al diari El Periódico, on es pot llegir-hi si us ve de gust. I si voleu conèixer la llista sencera de premiats, la mateixa ATV la publica avui.
Cap de les grans cadenes oferia l’acte, que vaig intentar seguir mitjançant Veo 7, l’únic canal d’àmbit estatal on es podia veure la cerimònia.
Al cap d’una estona, vaig plegar i vaig optar per veure l’acte a través d’internet: la senyal oferida de forma gratuïta per la pròpia Acadèmia de Televisió em va permitir veure de forma íntegra tota la retransmissió, mentre la gent de Veo 7 tallava indiscriminadament l’entrega dels premis a les teles autonòmiques per fer entrevistetes del tres al quart.
L’únic dubte que tinc és que la mateixa senyal d’internet, que ja ens arribava amb una mica de retràs respecte de la de la televisió, era una mica més retardada, encara, si la veies a la mateixa web de l’Acadèmia que, per exemple, a Vertele.com.