He de confessar un secret compartit per altres bojos com jo: soc un fan absolut dels «logos» de Google.
Fa quatre o cinc anys, vaig començar a col·leccionar aquests petits dibuixets que juguen amb el nom del cercador. Els guardava en una carpeta dins del meu ordinador i, de tant en tant, els ensenyava als amics: «mira, mira… aquest, dels Jocs Olímpics de Sidney, aquest del Nadal del 2000, aquest altre, de la Pasqua del 2001». Era tontament feliç… suposo que com el que col·lecciona escuradents o sobres de sucre.
Però un dia vaig esborrar la carpeta de forma accidental… No vaig plorar perquè ja sóc gran…
De sobte, dies enrera, trastejant amb les interioritats de Google, vaig descobrir la seva adreça.
I vaig tornar a somriure: hi ha tots els seus logos!!! I alguns són tota una meravella.
Com soc un cinèfil, a mí m’agrada molt aquest, dedicat a Hitchcock!