Acabo de descobrir que els presentadors del Telediario de TVE tenen bloc propi, El tedé que no se ve.

Algú explica en un raconet de la bitàcola:

«Són les cares del Telediario, el primer que veus en encendre la TV. Ara, María Casado, David Cantero, Ana Blanco i Lorenzo Milà van a portar-les històries que no entren, el que es queden amb ganes d’explicar i el que passa fora de la pantalla per portar dia a dia les notícies de tot el món.»

No sé què pensaran vostès, amables, lectors, però crec que ni expliquen realment el que els passa fora del quadre, perquè els blogs empresarials no estan per això, ni tenen temps de fer-ho.
Cantero, en una entrada, reconeix les dificultats d’estar al dia:

«Feia temps que no deixàvem un nou post, és veritat, ho sabem, les nostres disculpes per això, però unes vegades es pot i d’altres no. Intentarem actualitzar-lo amb més freqüència.»

Creuen vostès que és interessant el que explica la meva admirada María Casado a l’entrada referida a l’entrada referida al Dia de la Constitució? Quan la presentadora escriu «veig a part dels compis que estan en exteriors, començava a ploure» i «aquest era el set de TVE: un camió fabulós ple de companys formidables. Jo tapadita amb l’abric a les cames» (peu de la foto que il·lustra aquesta entrada), simplement són una successió d’anècdotes per consum de fans.