La gent de Twitter, web que permet als seus usuaris escriure, enviar i llegir missatgets de 140 caràcters (els tweets o piulades), acaba d’anunciar millores que faran més atractiva aquesta plataforma.

«Ara trobaràs @mencions, retweets, recerques i llistes per sobre la teva cronologia, creant una pestanya única i simplificada a l’esquerra de la pantalla. A la dreta, veuràs les funcions que coneixes, com la gent que recentment has seguit i els teus últims seguidors, favorits i temes del moment «, expliquen.

I afegeixen la possibilitat de veure fotos i vídeos.

«Ara és fàcil veure les fotos i els vídeos integrats directament a Twitter gràcies a la nostra col.laboració amb altres webs».

I citen a Dailybooth, DeviantArt, Etsy, Flickr, Justin.TV, kickstart, Kiva, Photozou, Plixi, Twitgoo, Twitpic, Twitvid, Ustream, Vimeo, Yfrog i YouTube. Uf…
Des que el meu fill em va animar a utilitzar el cert és que envio més suggeriments i enllaços que abans als meus lectors, deixant per quan tinc més temps fotos i articles llargs.
Aquesta idea, curiosament, ja me la va explicar mesos enrere l’amic Benjamí Villoslada, tot un activista del programari lliure i també radiofonista mallorquí. En aquell moment no li vaig fer gaire cas. Ara potser hagi de donar-li la raó.
A internet les coses van molt ràpides … encara que no sé què’n opineu vosaltres.