Segur que tothom ja sap la història del cotxe del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach…
Em semblen molt bé les seves explicacions, però em segueix grinyolant una cosa: els 9.000 euros que costen les eines de treball que anava a incorporar al seu cotxe oficial.

Vegem: una tele (una d’aquestes planes costa menys de 600 euros en qualsevol gran súper), un reposapeus (el que tinc de plàstic, ara mateix, sota els meus peus, no arriba als 30 euros), una taula de treball…
Però 9.000 euros? Estem parlant d’un milió i mig de les antigues pessetes! Ens hem tornat bojos?
Es clar que si te’n vas a la pàgina web d’Audi i mires, per exemple, el famós A8 A6 que utilitzen casi tots els polítics, i observes les tarifes dels accessoris que els hi pots posar, resulta que «una tauleta plegable elèctricament» surt per 2.825,00 euros.
Caldria buscar més responsabilitats que la d’en Benach. Per exemple, la de qui subministra aquests cotxassos que es fan servir en tots els àmbits de la política oficial.
En temps de crisi, seria més lògic utilitzar vehicles més petits, que gastin menys i costin menys.
Com fem tots…

Nota: per a qui encara ignori els detalls del tema, en aquest enllaç d’Esquerra Republicana i en aquest altre de la Vikipedia es pot llegir la seva biografia; en aquest i aquest altre del diari ABC l’origen de l’enrenou i en aquests últims, el bloc personal d’en Benach a Vilaweb i el bloc oficial seu del Parlament, , amb la seva declaració sobre l’assumpte