Conec Miguel Sánchez des de fa força temps, quan va arribar al meu diari com a becari en pràctiques. És un excel lent periodista, però aquesta professió no l’ha acollit laboralment com caldria.
Els passa a molts joves, i no només periodistes. Potser el cas més recent i conegut sigui el del Guillem Gisbert, el cantant dels Manel, que també va ser un estudiant en pràctiques sota la meva supervisió a El Periódico i que ha aconseguit l’èxit lluny d’una redacció.
Miguel també està triomfant en el món de la música, com a DJ, al costat d’en Marc Constantí, del duo Buffet Libre, amb el que sí que tenen feina assegurada.
Ara, després d’uns quants anys entre tocadiscos, estan al darrere d’un projecte que es diu Peace (Paz), que té el suport d’Amnistía Internacional Catalunya.

«Peace és el nou projecte del duet barcelonès Buffetlibre Dj’s, en el qual artistes de 50 nacionalitats diferents aporten nous enregistraments amb l’objectiu de recaptar fons que Amnistia Internacional Catalunya destinarà de manera íntegra a la defensa dels drets humans al voltant del món. Peace veurà la llum aviat i estarà disponible en format mp3 a través d’una donació al web de Buffetlibre»

Alguns problemes de tipus burocràtic han endarrerit aquesta iniciativa, que està previst sigui una realitat el proper 12 d’abril.

Si vols veure el que fan, la seva web és Buffet Libre.net.
Aquesta és la seva pàgina a Facebook, i aquesta altra, a My Space.
Una notícia sobre ells a Mondo Sonoro.