El blog del periodista Txerra Cirbian

De Juana

Fins i tot per al cas d’aquest senyor, les accions del qual en el passat avorreixo, l’article 15 de la nostra Constitució diu el següent:
«Tothom té dret a la vida i a la integritat física i moral, sense que, en cap cas, ningú no pugui ser sotmès a tortura ni a penes o tractes inhumans o degradants. Resta abolida la pena de mort…»
Senyors jutges: segur que han abolit la pena de mort?

2 comentarios

  1. Vilot

    Hola Txerra:Complicat per definir-se. Estic amb tu si ho veiem com un atemptat contra la vida de la persona no es pot tolerar ni acceptar. Però en aquest cas crec que és ell qui es vol negar-se a viure.Dit això, si que estic en contra que no s’apliqui la llei com cal. Pel poc que se ell ha complit la condemna pel que fa als delictes de terrorisme (ens pot semblar curta, però es el que hi ha, a mi em sembla curta). Ara, se suposa que encara no s’ha dictat sentencia pel que fa als «suposats» delictes d’amenaces fetes en uns escrits a un diari.No seré jo qui es defineixi per que tot està molt, massa, embolicat.Crec que a tots dos bàndols s’els hi ha anat de les mans. Als jutges per acceptar pressions mediàtiques i polítiques al hora de demanar 90 anys. L’altre, el acusat, per voler forçar la màquina i fer xantatge. No se, però penso que aquest paio està jugant molt fort i que si es mort haurà fet més “feina” en contra del estat que no pas amb els 24 assassinats que te a sobre.Dit tot això, te a veure amb els plantejaments i negociacions amb la fi del terrorisme? L’estat, que ho som tots, ha de doblegar-se davant del xantatge?És el que en diuen mala peça al teler.

  2. Vilot

    Te a veure i no. L’actuació del PP en aquest asumpte m’ha fet recordar el comportament que van tenir front al dictador Pinochet.Potser perque Pinoxet tenia milers de mort a les seves espatlles el considerin un estadista.Si es questio de numeros que ho diguin, però el discurs es totalment oposat en cada cas.No tenim memòria? no hi ha ningú que els hi digui i els posi, com a minim, vermells?.Cada cop em fan més ràbia …. i és difícil (el nivell el tinc molt alt).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑