Demà, divendres, típic dia d’estrenes, és possible que ocult entre la resta de pel lícules, arriba a les pantalles de Barcelona i d’altres poblacions un film humil, però gran en intencions: es titula Sing for Darfur i ens intenta conscienciar sobre aquesta zona d’Àfrica a l’oest del Sudan, fronterera amb  la República Centreafricana, el Txad i Líbia, on s’està produint un gravíssim conflicte, amb neteja ètnica de milers de persones i l’exili de milions.
Val la pena donar un cop d’ull al lloc web del film, en el qual han col·laborat nombrosos membres de l’audiovisual català, i fer qualsevol de les 10 coses que ens proposen per ajudar en aquesta causa.

En una nota dels organitzadors es detalla el següent:
A Barcelona, en el cinema Casablanca-Gràcia, demà, divendres, 27 de febrer, a les sessions de les 20.30 ia les 22.15 presentaran la pel·lícula el director, Johan Kramer, l’actor Pedro Molina i l’actriu Melina Mathews. Després de les projeccions hi haurà un col loqui.
A Mollerussa, els tres seran al cinema Urgell, el dissabte, 28 de febrer, a les 20.00.
La pel lícula s’exhibeix també en els cinemes Catalunya, de Berga; Kyton, de Palamós; Roses, de Roses; JCA Cinemes, de Valls; Principal, de Lleida; Guiu, de la Seu d’Urgell; Comtal, de Ripoll; Truffaut, de Girona; Catalunya, de Terrassa; Casal, d’Agramunt; Majestic, de Tàrrega; Casal, de Montblanc; i Armengol, de Bellpuig. També en els cinemes Porto-pi de Palma de Mallorca i Pequeño Cine Estudio de Madrid.