El blog del periodista Txerra Cirbian

Benjamí Villoslada

El mallorquí Benjamí Villoslada és un veterà professional de la informàtica, ferm defensor del programari lliure, docent universitari i col·laborador especialitzat en aquest tema en premsa, ràdio i televisió. De fet, actualment té un programa de ràdio a Ona Mallorca i un espai a Ítaca – TV Mallorca.
El conec (a distància, que no en persona) des de fa anys, quan col·laborava en alguns dels fascicles divulgatius sobre programes informàtics que editaven diaris espanyols de gran tirada i, també, de les seves intervencions en l’animada llista de distribució de l’Internauta de Catalunya Ràdio.
Dijous va passar per Barcelona per recollir el primer Premi de Relats Breus de Hackers, un concurs que premia relats al voltant de la figura del hacker (res a veure amb els pirates informàtics), les noves tecnologies i la cooperació en xarxes informàtiques, que organitza la UPC.
Es titula P0wned! i en Benjamí assegura que és la seva primera peça narrativa. El cert és que és un conte divertit i amè, amb algun terme nou que caldrà seguir de prop, com el de codisexual, per veure si qualla en el lèxic actual.
El relat sencer es pot llegir en en aquest PDF de la bitàcola de l’autor on, a més a més, fa algunes acotacions que val la pena no perdre’s.

1 comentario

  1. Benjamí

    Moltes gràcies per la ressenya!Això que ara et passaré tampoc no és conèixer-nos en persona, però almanco veuras moviment :DHo trobaras cercant «ítaca internet mallorca» per can http://video.google.com , hi vaig cada setmana. Aquest és el darrer: http://video.google.com/videoplay?docid=3626159970131307188

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑