El blog del periodista Txerra Cirbian

Web 2.0 (1)

Fa una setmaneta, el suplement EP3 del diari El País publicava en portada un reportatge sobre Qui és qui en el nou internet espanyol.
Com és lògic, llistes n’hi ha moltes i cadascú fa cas a la qual millor li va o li ve, però aquesta és la que oferia aquest diari.
1. La música del grup Seine, amb les seves cançons penjades en Myspace. Com és lògic, si al lector li agrada el seu estil, gaudirà. L’EP3, com altres suplements culturals, aposta per certs ritmes i no altres. Caldria fer un estudi per saber si qui compra i llegeix el diari en paper és també lector de l’espai homònim a internet. Jo crec que són públics diferents i amb aficions molt diferents.
2. La narrativa del periodista Arturo Vallejo, amb el seu bloc Diario de una Miss Intelijente, convertit ja en llibre: el món editorial no menysprea la bona literatura, encara que sigui ràpida i virtual. Destaco una frase del seu epíleg: «Ni el bloc ni el llibre van ser escrits per guanyar diners, si un vol diners bolca els seus esforços a convertir-se en alcalde de Marbella, no a crear una falsa miss.»
3. Les fotos de Lyona a Fotolog.com (la imatge annexa és la seva primera foto). Alguns dels seus últims autoretrats són molt bonics i recorden moviments de dansa contemporània.
4. Les reflexions sobre política i tecnologia de l’Ignacio Escolar, un jove però veterà blogger que compta amb nombrosos lectors.
5. Les històries (possiblement reals) d’Indigencia, de Pedro Cluster, un indigent de carn i os que escriu quan pot, en qualsevol cibercafè.
La llista segueix amb set direccions més, que prefereixo detallar un altre dia, perquè totes i cadascuna d’elles mereix un bon estona d’atenció i no és qüestió d’empatxar-se, s’ho asseguro.

2 comentarios

  1. Pep

    Pedro Cluster es un periodista que es fa pasar per indigent i que es
    President amb Anis Estrellado indigent real ,també voluntaris i altres periodistes de Europa press Jaime Estevez DESDE LA CALLE fa el que no fa el Ajuntament a Madrid donan lloc per dormir

  2. Alex

    Hemos preguntado en la radio por esta asociacion, desde la calle de Pedro Cluster y Jaime Estevez, y no saben nada. Los directivos de Europa Press han hecho un telemontaje mediatico con marketing y publicidad para la promocion. La asociacion la han puesto para engañar al personal, lo que se les da muy bien a los medios en Madrid.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑