Als periodistes ens arriben tot tipus de notes de premsa, que configuren part de la base des de la qual partim per a, amb altres fonts i treballs, elaborar les nostres informacions…
En la redacció d’aquestes notes sol haver-hi companys de professió que hi treballen per facilitar la feina a empreses, entitats, professionals i artistes …
Serveixi aquest aclariment per parlar d’una d’elles:

Antonio José presenta Todo vuelve a empezar, el seu nou treball. Oberta la contractació per a aquest Nadal.
Després de més de tres anys d’absència en l’escena musical, Antonio José estrena el seu nou disc a nivell mundial.
El guanyador del concurs televisiu Eurojúnior 2005 i representant espanyol a Eurovisión Junior presenta, de la mà del segell Clipper’s Sounds, el seu segon àlbum, més pop i internacional que l’anterior.
Todo vuelve a empezar desprèn aire fresc, energia i vitalitat. Un nou treball que simbolitza l’adolescent d’avui, molt més rebel i agosarat, però alhora sensible.

La nota inclou enllaços i vídeos (algun, visitat per més de 40.000 fans) d’aquest jovenet de 14 anys que té pàgina a la Vikipèdia!
En fi, que he anat a Youtube i comparteixo amb vosaltres el «com es va fer» del videoclip de la cançó esmentada més amunt. A aquestes hores, potser és la més adequada per a un dimarts que sembla un dilluns.