El blog del periodista Txerra Cirbian

Rangel i internet

Joan Rangel, delegat del Govern central a Catalunya, parlava aquest matí a TV-3 de la necessitat de auto protegir-se i de possar les mesures necessàries perquè els lladres no entrin a les nostres cases.
En un determinat moment, Rangel ha dit que «només cal mirar les pàgines web dels cossos i forces de seguretat de l’Estat» per a consultar quines mesures de seguretat es poden aplicar a les nostres cases.
Però… la nostra gent major sap usar internet? Quanta gent d’entre els robats té internet a casa seva? Quina proporció de la població rural té accés a internet? Existeix una internet ràpida als nostres pobles o encara s’ha d’utilitzar mòdem en molts d’ells?
Jo segueixo connectant-me a velocitat de caragol fora de Barcelona.
És la ignorància i prepotència del centralisme barceloní.

1 comentario

  1. Lo Vilot

    Hola Txerra:Uiiii , que has dit … centralisme barceloní … ves amb compte (els temps de la foguera no estan tan lluny).Si senyor, vergonyós … només cal mirar la tele per veure (portser m’equivoco) que la gent que viu a Ulldemolins o qualsevol altre poble no està per la xarxa.Potser en els pobles de la costa, però la xarxa per ells son eines de perca.Abraçades i altre cop gracies …. gent com vosaltres ens feu falta … la nostra veu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑