Des que la gent del web Això només ho arreglem entre tots va posar en marxa la seva idea, han aparegut un fotimer de llocs més que copien part del missatge.
Com expliquen avui els responsables a la seva web, hi ha algunes imitacions que es fan amb gràcia (com les de l’esquerra) i altres que no tant.

Des que es va iniciar aquesta campanya, no han parat de sorgir versions, imitacions i idees variades inspirades en el seu eslògan, logotips, disseny o concepte. La creativitat original ha donat lloc a un llenguatge propi amb què juguen molts … Encara que algunes no deixen de tenir el seu sentit de l’humor, en cap cas podem admetre les que imiten o copien la nostra web per fer política, recaptar diners o sembrar discòrdies. No participem en aquest tipus d’iniciatives, ni compten amb el nostre suport, ni ens representen de cap manera.

Puc estar d’acord amb part del que diuen, sobretot a l’apartat de «recaptar diners o sembrar discòrdies», però a mi, personalment, no em sembla gens malament (i així ho vaig escriure) la contracampanya d’un grup (segurament d’alguna esquerra alternativa, tot i que no demana el vot per a ningú) que va titular la seva web Això només ho arreglem sense ells i que inclou una d’aquelles frases lapidàries a peu de pàgina, signada per Bertolt Brecht:

«És molt més greu fundar un banc que robar.»

I és que els banquers (i alguns empresaris, com el cap de la patronal, per exemple) mai han tingut bona fama, però actualment, gens.