Justament avui, passada la nit de la revetlla, quan ja és Sant Joan i acaba de començar l’estiu, m’he posat a pensar en el guanyador de la famosa millor feina del món, aquell concurs que es va muntar a l’Estat australià de Queensland per a promocionar el seu turisme.

La idea no estava gens malament: donar-li una feineta de sis mesos a algú perquè fes de guardià de l’Illa Hamilton, una d’aquestes paradisíaques illes situades a la gran barrera de corall, el cost era relativament ínfim, a canvi d’una de les millors campanyes publicitàries de tots els temps, que ha donat la volta al món i ha estat fins i tot premiada a Cannes. És clar, que s’ha d’incloure el sou de l’agraciat, uns 70.000 euros, xifra que no està gens malament, la veritat …
Doncs això, que m’he recordat d’aquest tema i he buscat al guanyador, un noi anglès anomenat Ben Southall, de Petersfield (Hampshire), que ja ha començat a escriure alguna coseta al blog que li han muntat per parlar de la seva aventura: La millor feina de Ben (Best job Ben), continuació de The life and times of Ben Southall.
I com ara comencem vacances, tampoc no oblidem el web de la illa, és clar, per si algú té prou diners per anar-se’n allà de viatge.
Jo, la veritat, no en tinc, així que opto per paradisos més propers, com les nostres  platgetes… Aquí, a prop, tenim la Costa Brava i la Costa Daurada, per exemple.
I si s’escau, doncs una escapadeta a Ses Illes, sense anar més lluny …

(Si voleu donar un cop d’ull, recordeu que aquestes pàgines estan en anglès. Si no us importa llegir una traducció a pèl, la pàgina de l’Institut Cervantes i Google tenen un parell de bons traductors en línia.)