El blog del periodista Txerra Cirbian

Notes de campanya

Un parell de notes polítiques d’aquest diumenge, a només set dies de les eleccions.
Una. Jordi Évole, més conegut com el Follonero, ens ha alegrat la (gairebé sempre avorrida) campanya electoral amb el seu descarat i divertit programa de La Sexta.
Dos. A un espavilat del PP asturià se li ha ocorregut la brillant idea d’utilitzar una cançó de Manu Chao per llençar merda el PSOE d’aquesta regió.
Temps endarrere a un publicista se li va caure el pèl per usar sense permís l'»avui pot ser un gran dia» de Joan Manuel Serrat.
Com la cançó deia que «En la gran fira de la mentida, el teu ets el rei, el rei d’un dia. En la gran fira de la mentida, jo vaig ser el cec, el que no sabia…», amb això de voler ser tan moderns, potser algun pepero es va baixar la cançó en mp3 d’internet sense saber qui era aquest tal Chao.
Però ara, Manu, avisa a la seva web que «des d’aquí volem informar que La Radiolina i Manu Chao estan en contra que cap partit polític utilitzi la seva imatge/música/obra/treball per als fins que siguin…»
En tot cas, «i ja que estem, des d’aquestes línies faig una crida que anem tod@s a votar diumenge per qualsevol partit que no sigui el Partit Popular i evitar així el pitjor que ens pugui passar a tod@s aquests pròxims cinc anys».

1 comentario

  1. Sera Sánchez

    Felicitats pel teu blo.Encara que utilitzin cançons sense permís queden retratats igual.Una abraçada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑