El blog del periodista Txerra Cirbian

Les coques de Torroella

Es probable que el lector d’aquest bloc hagi llegit la notícia. Recullo unes línies publicades ahir al diari Vilaweb:
«El judici pel cas de la intoxicació massiva per coques en mal estat elaborades per la pastisseria Gusó de Torroella de Montgrí, que es va produir per la revetlla de Sant Joan del 2002, es va haver de suspendre ahir al matí després que el ministeri fiscal s’adonés a darrera hora que cap de les diferents parts comparegudes a la causa havia demanat la imputació com a responsable civil directe de la companyia asseguradora de la pastisseria. El jutge del jutjat número 4 de la Bisbal, Xavier Albanell, va retreure al fiscal i als nou lletrats de l’acusació particular aquest oblit i va decretar la suspensió del judici sine die amb la finalitat que es pugui incloure en el procediment, amb les degudes garanties legals, la companyia asseguradora com a responsable civil directa.»
Cinc anys després! I ara, fins quan? Pobres víctimes!
Un company de la llista de l’Internauta, Lo Vilot, comentava la notícia ahir amb molt bon judici:
«El jutge, suposo que mossegant-se la llengua per no insultar-lo, l’hi ha dit que el judici queda suspès fins un altre dia(…) i l’hi ha fet la pregunta que tots faríem en aquest cas. Per què ha esperat el dia del judici per fer-ho? Aquest fiscal, en qualsevol empresa privada, estaria al carrer per inutil, inepte i negat. Una cosa es que la defensa faci servir tot tipus de trucs per treure al acusat d’aquest embolic… Però un fiscal, la part acusadora, la part que en teoria ha de defensar els nostres drets!»

1 comentario

  1. Lo Vilot

    Ja em discuparas no entrar al blog més del que voldria. No es pot estar en tots els llocs (em comencen a faltar hores).En fi, que t’agraeixo que t’hagis fet ressó d’aquest petit becari.Abraçades virtuals, però sinceres

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑