Demà és Sant Jordi i es compraran i repartiran milions de roses. L’Afanoc, l’associació de familars de nens amb càncer ha llançat la iniciativa de la Rosa dels Xuklis, de manera que si t’acostes a una floristeria que col.labora amb l’entitat, part del cost de la flor anirà a parar a aquest nens i les seves famílies.
No hi ha moltes, però podeu fer una ullada al lloc web La Casa dels Xuklis on s’explica a què es destinen aquests 50 cèntims de cada rosa.

«Participa a la campanya La Rosa dels Xuklis i ajuda’ns a acabar La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida pels familiars dels 350 nens i nenes malalts de càncer que cada any han de deixar els amics, l’escola i la família i desplaçar-se fins a Barcelona per rebre tractament.
Això, a més d’una gran despesa, suposa un gran estrés, ja que a la dificultat d’encarar el diagnòstic, s’hi suma un problema econòmic i logístic. Per això és tan important poder oferir-los una casa d’acollida, on puguin oblidar-se, en la mida que els sigui possible, de l’hospital i de la malaltia.»