La i utilitzada pels nois d’Apple en una pila de productes, com ara els iMac, iPod, iPhones, iTunes i algun aparell o programa més que segur que me n’oblido, dóna per molt i serveix d’inspiració a infinitat de dissenyadors.
El mallorquí Benjamí Villoslada acaba de penjar en el seu bloc, Bitassa a lloure, una divertida versió de la cançó Imagine de John Lennon, titulada iMagine, de la qual en reprodueixo un fragment.

Imagine there’s no Apple / No products that begin with “i,” / No monthly iPod models / No Apple stores to get you high / Imagine all the people / Finding other things to do! / Imagine there’s no bloggers… / It isn’t hard to do! / No viruses or spyware, / No weekly Windows patches, too / Imagine all the people / Learning to get a life…

(Nota: si algú no entén el text de la cançó en anglès, pot realitzar una traducció senzilla amb un copiar-i-enganxar al web de l’Institut Cervantes o en el traductor de Google).
En Benjamí explica que li ho envia la Joana, una amiga, i que, «cercant un poc veig que és cosa del David Pogue. En té la mà trencada per a posar banda sonora a les bogeries androminaires, <a href="http://www.youtube.com/watch?v=vniMR6Ez9cE" title="v