Tripadvisor

Com us deia l’altre dia, tinc tendència a carregar amb diverses guies de viatges.
En aquesta ocasió, per a Irlanda, només vaig comprar la de Lonely Planet, ja que en tenia algunes d’antigues. Heu d’estar atents si la voleu comprar, perquè n’hi ha una altra de més nova, també d’Irlanda, una cosa així com «els millors llocs», en pla bonic i amb més coloraines, però que porta molta menys informació.
Però a part del llibre, internet em va servir per completar la primera fase del viatge, que era la de localitzar alguns hotels o B&B al llarg de l’itinerari.
Ja fa un parell d’anys, la meva amiga Asun (gràcies!) em va indicar algunes de les webs i fòrums de viatges per a viatgers que ella solia mirar abans d’iniciar-ne un: Tripadvisor, Viajeros.com i Los Viajeros.com, encara que havia algunes adreces més que ara no recordo.

El primer lloc que em va aconsellar és el que he seguit de forma més habitual des de llavors.
Amb 10 anys de desenvolupament a l’esquena, Tripadvisor, a més d’informació, inclou opinions dels usuaris i facilita fer-te una idea a l’hora d’allotjar-te i viatjar pel teu compte.
Permet que t’inscriguis i escriure la teva pròpia crítica, que després d’una revisió per la seva part per evitar bestieses, s’acostuma a publicar.
Jo vaig començar amb un comentari favorable sobre un restaurant de Monteverde, a Costa Rica, on vam sopar, en un viatge que vam fer fa un parell d’anys (podeu llegir aquestes entrades en el meu apartat de viatges) i he repetit i augmentat ara amb algunes opinions sobre diversos Bed & breakfast irlandesos i que us aniré detallant segons l’itinerari.
L’esquema de consulta és molt senzill i us explico els passos que vaig seguir jo.
En el primer requadre, introduir la primera ciutat del recorregut, que era Cork, i vaig punxar sobre de la referència a B & B / Hostals, encara que vosaltres podeu indicar hotels o el que sigui.
Si afegeixes dates concretes, t’apareix un llistat menor que si no les indiques. Aquesta fórmula et permet veure quins són els més populars i, després, pots intentar reservar, en ordre descendent.
El meu error va ser indicar una primera data molt propera, que em va deixar amb molt poques opcions (Belvedere Lodge, Achill House, Acorn House, Victoria Hotel …) i la vaig cagar.
Però això us ho explicaré en la següent entrada.