No recordo si us havia recomanat els Photoblog awards.com, uns premis per a fotoblocs.
La llista de finalistes del 2009 (els d’aquest any encara no han fallat) és aquesta:

I encara que el guanyador ha estat Mute, els últims treballs no em entusiasmen, vull destacar l’únic espanyol en aquesta llista de preseleccionats: l’asturià Juanjo Aza, autor de l’excel·lent foto que reprodueixo i la galeria d’imatges del qual val la pena visitar.
Aquesta és la seva autopresentació:

Em dic Juan José Aza i sóc l’autor d’aquest fotobloc i de totes les fotografies que hi apareixen. Encara que la fotografia va estar prop de la meva des que era petit, el meu pare es va dedicar a la fotografia social a finals dels anys 70, no va aconseguir captar la meva atenció fins a l’arribada de la tecnologia digital.
Com informàtic que sóc pels meus estudis, tot el referent a tecnologia i ordinadors m’atrau, pel que fa la fotografia es va convertir a digital, va ser només qüestió de temps que acabéssim trobant.
Faig fotografies a tot el que em crida l’atenció, em sorprèn o, simplement, em sembla bonic. L’important per mi és el resultat final, la imatge en si mateixa, independentment de les tècniques utilitzades per aconseguir-la.