El meu amic  Lo Vilot, sempre atent al que hi ha a la xarxa, em passa aquest enllaç per somriure de bon matí.
És un nou diari digital, amb la capçalera El Mundo Today, que destil·la humor i una certa mala llet.
Com a mostra, el botó dedicat a l’Antoni Tàpies, el nostre insigne pintor abstracte més universal.

«Feia més de 40 anys que l’artista català no anava al oculista per graduar les ulleres. Durant tot aquest temps ha estat treballant amb normalitat, però al millorar la seva visió ha quedat estupefacte amb els quadres que ha estat pintant en les últimes dècades.» Jo pensava que feia coses boniques, com a molt difuminades, el típic per posar damunt del sofà. I ara veig que porto tota la meva vida pintant rayotes i coses mal fetes sense cap sentit. Per què ningú em va avisar? «va dir Tàpies, enfurismat, durant la roda de premsa que va convocar ahir a la tarda per anunciar que es retira de l’art. «