Sóc usuari del navegador Firefox des de fa anys. Sempre que puc, evito l’Explorer de M$ que, per cert, ha copiat descaradament el còmode sistema de pestanyes del primer.
Fa uns dies, un company de la llista de l’internauta ens va fer saber que ja està a punt la tercera versió de Firefox i que els nois de la Fundació Mozilla esperaven batre un rècord Guinness: «Mozilla, la comunitat global dedicada a construir productes i tecnologies lliures i de codi obert, ha anunciat el seu intent de batre un nou rècord Guinness amb el major nombre de descàrregues de software en 24 hores. El repte està programat per al dia de la publicació de Firefox 3, també conegut com a Download Day. Mozilla invita a la seva comunitat global a difondre la notícia i a unir-se també a la iniciativa de recolzar la descàrrega de Firefox 3, realitzant a més festes locals».
El mapa d’internautes apuntats a l’esdeveniment creix dia a dia. Un mapa que, només referit a Espanya, indica ja prop de 43.000 persones que volen col·laborar en la descaregada.
La cita és dimarts que ve, dia 17.