Ja feia alguns dies que us volia ensenyar aquest vídeo, gravat el mes de maig a la Universitat de Vic, a partir de la cançó Hey, soul sister, dels Train. L’han dirigit Dani Feixas i Santi Hausmann,
La iniciativa ha partit de l’assignatura de creativitat dels estudiants de Publicitat i Relacions Públiques.

A més, a la Viquipèdia expliquen el següent:

Aquest LipDub ha comptat amb la participació de més de 900 persones, convertint-se així, i de moment, en el més multitudinari de Catalunya, d’Espanya i possiblement d’Europa. Des que es va penjar a internet, les visites rebudes han crescut exponencialment, obtenint 24.000 entrades durant el primer dia i 100.000 durant la primera setmana. El que realment caracteritza i diferencia aquest lipdub respecte als altres és la incorporació d’elements creatius com castellers.

El que diuen ara un Lipdub és un pla seqüència en què els personatges que apareixen en l’escena van movent els llavis al ritme d’una determinada cançó.
En aquest enllaç de la Viquipèdia i en aquest altre, en castellà, ho expliquen prou bé, i assenyalen alguns dels millors vídeos de la xarxa, com el ja clàssic LipDub realitzt per Luc-Olivier Cloutier i Marie-Ève Hébertsé amb 172 estudiants de la Universitat del Quebec a Montréal, el any passat, a partir de la cançó I gotta feeling, dels Black Eyed Peas. Té més de sis milions de visites.
A veure si amb el de Vic superem aquesta xifra … De moment ja porten més de ¡600.000 visites!