El blog del periodista Txerra Cirbian

Dret a decidir

Sense entrar en xifres: la manifestació pel dret a decidir, d’ahir, a Barcelona, va ser un èxit de la societat civil catalana, al marge dels partits.
Gairebé tots els mitjans de comunicació ho destaquen, com diu el diari Vilaweb.
I és important assenyalar, per exemple, la presència de Jordi Pujol i Pasqual Maragall, amb unes idees sobre Catalunya que no són precisament independentistes.
Algú, a Madrid, hauria d’adonar-se de que aquí, com en el País Basc, hi ha una consciència de poble que va més enllà del que proclama la Constitució espanyola.

1 comentario

  1. Lo Vilot

    Bon dia TxerraNo creguis que no et llegeixo. Altra cosa es que cada cop vols fer mes coses i no pots estar a tots els llocs que voldria :-)Pel que fa al teu escrit. Estic d’acord en que tenim dret a manifestar-nos. Però aquesta vegada he vist que s’han barrejat molt les coses.Sincerament no se que hi pintaven alguns partits politics. Ells ja tenen un lloc on manifestar-se i on han de solucionar els problemes de la gent que es manifesta.No ho trobo coherent. Diria que alguns han aprofitat per treure’s de sobre les responsabilitats. Diguéssim que ha servit per netejar consciencies.El que han de fer es feina i que aquestes coses no passin. Per manifestar-se ja estem nosaltres que, junt amb el dia de les eleccions, es l’única manera que tenim de fer-nos sentir la veu.Per aquest i d’altres motius no hi vaig anar, ni de pensament. Amb mi que no hi contin per fer el paperot.Ens veiem a les urnes al Març 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑