Un amic d’internet (gràcies, Dalton!) Ens ha passat l’enllaç d’aquesta impressionant habitació pels molts amants dels jocs i videojocs.
S’hi pot trobar tot el que qualsevol nen, jove o adult amb l’esperit adequat podria trobar a un museu dels jocs.
El que més m’ha cridat l’atenció ha estat l’autor del bloc: Danny Choo, un dels blocaires més famosos del Japó i de tota Àsia, amb… més d’un milió de visitants en la seva bitàcola!
També m’ha resultat curiós un detall: la seva biografia va ser esborrada de la Viquipèdia perquè, segons sembla, no hi havia més fonts sobre la seva vida i activitats que la seva pròpia web.

Deleted from Wikipedia – Danny Choo (7 abril 2008 at 08:49).

De tota manera, també hi ha informació sobre ell en aquesta altra enciclopèdia popular, anomenada Wookiepedia (de Star Wars).
Segons aquesta:

«Danny Choo va néixer el 1972 a Londres, Anglaterra, on va passar un temps com a dissenyador de calçat de treball per al seu pare Jimmy Choo, abans de decidir-se a estudiar japonès (…) Després de graduar de l’Escola d’Estudis Orientals i Africans, es unir Choo Japan Airlines com a enginyer informàtic durant poc més d’un any. Després de ser contractat per Nature Japan, es va traslladar a Japó el 1999.
Des de llavors, Choo ha romàs en la indústria d’Internet, on treballa per Amazon i Microsof «.

Un impressionant currículum amb algunes llacunes. Per exemple: la Viquipèdia diu:

«Jimmy Choo és un ciutadà de Malàisia d’origen xinès, concretament d’ètnia Hakka, que va néixer el 1961 a Penang, en una família de sabaters.»

Si Danny és familiar seu, alguna cosa no quadraria en la seva relació o en les dades que tenim, perquè a banda i només els separen 11 anys de diferència.
Com sempre, és una qüestió de fonts d’informació, el greu problema que té Internet per als periodistes.