El Terrat, amb l’Andreu Buenafuente al capdavant, i un munt d’amics i companys de renom.
Ho fan a la galeria Iguapop (Comerç, 15) de Barcelona, i des del 9 de juny a la sala Carmen de la Guerra (San Pedro, 6) de Madrid.
Fa molt temps, quan jo tenia 15 anys, vaig començar a fer fotos. Aleshores, el misteri de saber com havien sortit les imatges em feia atendre amb emoció el moment del revelat, moltes vegades frustrat pel resultat final…
M’havia resistit a comprar una càmara digital… Fins aquest estiu.
I des d’aleshores comparteixo amb ells, amb aquests capturadors, la bogeria de fotografiar (quasi) tot el que es posa a la vista. I aquest mateix matí, quan he vist penjat al seu web una foto de l’Edu Soto (el Neng), feta a primera hora, i titulada Dona i volants he pensat: aquests estan bojos…
El pitjor és que jo sóc (quasi) tant boig com ells.