Tenia aquests enllaços a la recambra des de fa temps; corresponen a quatre blocs que em van semblar interessants en el seu dia.
Com que sóc una mica desastre amb això d’incorporar enllaços a la barra lateral, prefereixo fer-vos alguna recomanació de tant en tant.
Avui m’ha semblat un dia perfecte per suggerir-vos que els hi doneu un cop d’ull.

Tres estan aturades, encara que no han desaparegut; la quarta segueix activa.

  • Antherea. La seva autora signa Carmen, de Barcelona, i em va fer gràcia el subtítol del bloc, The dolly Blythe spring blog, però no hi escriu des del juliol del 2008. També tenia un altre bloc, titulat Entre bambalinas, però tampoc està actiu des de l’octubre del 2007.
  • Club-pickwick. El seu autor, un tal Alemany, el subtitula com «El primer paintblog para amantes de las bajas resoluciones» i en la seva primera entrada, el dilluns 13 de setembre del 2004, deia: «Club Pickwick no utilitza photoshop ni escàner. Les seves eines fonamentals són el Paint, Google imatges i una càmera Fuji de 95 euros «. Tota una declaració de principis. No hi escriu des de fa un any.
  • El callejón de los gatos. Escrit per Luisru i Anitab, el subtitulen Pequeños desahogos estéticos, literarios, musicales y cinematográficos. No hi escriuen des del febrer de l’any passat.
  • Bienvenidos a la fiesta..

He deixat per al final aquest bloc, subtitulat Cuaderno de notas y diccionario de literatura infantil y juvenil, perquè també va aparèixer, com estas Txerrad@s, el 2005.
Hi escriu Luis Daniel González, un gallec collita del 1955 (gairebé coetani d’un servidor). Pel que veig, és un home de ciències (llicenciat en Físiques) amb un excel·lent olfacte per a la lletres. Escriu bé i té un arxiu amplíssim, d’aquells en els que dóna gust bussejar.

En una de les primeres entrades escrivia aquesta cita cervantina:

«Don Quijote a Sancho: «El comenzar las cosas es tenerlas medio acabadas»».