El blog del periodista Txerra Cirbian

Anna Politkovskaia

No coneixia a l’Anna Politkovskaia més enllà del que podria conèixer-la qualsevol altre lector. La llista de periodistes assassinats o empresonats suma una víctima més en la història de la lluita per la llibertat d’expressió.
Entre els diferents homenatges a l’assassinada reportera russa, em quedo amb un molt especial de dos bojos que practiquen la poesia visual en Canal 33 de Televisió de Catalunya, Joan Barril i Joan Ollé, a la seva L’Illa del Tresor, ahir a la nit: una màquina d’escriure, una foto de Vladimir Putin i la sintonia de la sèrie de televisió S’ha escrit un crim.

1 comentario

  1. Lo Vilot

    Bona nit Txerra:No la coneixia fins que la van assassinar.Es evident que no la podia llegir, tan se val, si l’han matat es perquè deia la veritat. Als que diuen mentides els paguen molt be i cuiden.No es just, gens.Quin mal pot fer dir la veritat? només pot fer mal a la gent dolenta i, precisament, son aquest qui han estat els seus botxins.Anims, per la part que et toca. Mai deixis de denunciar la injusticia i el mal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

© 2024 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑