Puedes compartir esta entrada en:

Venècia és la ciutat més peculiar, misteriosa i romàntica del món. Per això ha estat escenari de multitud de pel·lícules. En aquest llibre, rastrejo els rodatges dels films més importants allà rodats i també d’algunes joies desconegudes. I així coneixereu cada canal, carreró, pont i placeta d’aquell territori que té molt a veure amb les boires i els enigmes, amb l’amor i també amb la malenconia i els assassinats més inquietants.


Potser perquè ha canviat tan poc al llarg dels segles, Venècia és única: la seva arquitectura immutable, el Gran Canal, el Carnestoltes, el teatre de la Fenice, els seus museus i la llacuna. Si el lector viatja per primera, entre les mans té la guia perfecta per començar a conèixer el que és indispensable visitar. I si ja ha estat altres vegades, descobrirà rutes i llocs menys coneguts de la ciutat dels canals.


Les Illes Fèroe són un petit arxipèlag de 18 illes situat a l’oceà Atlàntic, entre Noruega i Islàndia, amb una mica més de 50.000 habitants i una xifra més gran d’ovelles que pasturen en prades verdes. Un petit país de muntanyes abruptes i aigua enfonsant-se des d’elles, que és un paradís per als amants de la natura, l’observació d’aus marines, la pesca, el ciclisme i el senderisme, que descobriràs de la meva mà.