El blog del periodista Txerra Cirbián, desde 2005

Mes: agosto 2008 (Página 1 de 3)

Paulo Coelho

Paulo Coelho, camí de Santiago

Llegeixo en alguna part –crec que ha estat en el diari Avui, però no trobo l’enllaç– que l’escriptor Paulo Coelho penja al seu web capítols dels seus llibres, articles i discursos, i fins a alguna novel·la sencera.
És un escriptor que ha entès que internet no només serveix per fer-se publicitat, i això que Coelho és tot un mestre del màrqueting, sinó per a contactar amb els lectors i que els lectors es posin en contacte amb ell.
És al que aspira, crec, qualsevol escriptor. Que li llegeixin, que li coneguin…

Paulo Coelho

Paulo Coelho, camino de Santiago

Leo en alguna parte –creo que ha sido en el diario Avui, pero no encuentro el enlace– que el escritor Paulo Coelho cuelga en su sitio web capítulos de sus libros, artículos y discursos, y hasta alguna novela entera.
Es un escritor que ha entendido que internet no sólo sirve para hacerse publicidad, y eso que Coelho es todo un maestro del márketing, sino para contactar con los lectores y que los lectores se pongan en contacto con él.
Es a lo que aspira, creo, cualquier escritor. A que le lean, a que le conozcan…

Fi d’emissió…

Txerra, desenfocadoNo, no… encara no he decidit tancar aquest bloc.
Fi d’emissió és el nom de l’apartat de la secció de televisió on diversos periodistes, també jo, acostumem a publicar articles d’opinió, en el lloc (només físic) d’en Ferran Monegal, el crític oficial del meu diari, El Periódico de Catalunya, quan ell fa vacances.
Així, aquest mes d’agost he anat publicant un article setmanal.
Seguir leyendo

Y cierre…

Txerra, desenfocadoNo, no… aún no he decidido cerrar esta bitácora.
Y cierre es el nombre del apartado de la sección de televisión donde varios periodistas, incluido yo mismo, solemos publicar artículos de opinión, en lugar (sólo físico) de Ferran Monegal, el crítico oficial de mi diario, El Periódico de Catalunya, cuando está de vacaciones.
Así, este mes de agosto he ido publicando un artículo semanal.

Seguir leyendo

En ruta cap Arenal

Costa Rica

Segueixo amb el relat del viatge a Costa Rica, que també podeu trobar complet a la llista de pàgines de la dreta. Aquest correspon al dia 15 de juliol.

Sembla mentida, però són les 7 del matí del 15 de juliol i fa sol. Aquesta passada nit ha estat impressionant. La pluja no ha parat de caure amb força durant hores.

(Llegir més…)

En ruta hacia Arenal

Costa Rica

Sigo con el relato del viaje a Costa Rica, que también podéis encontrar completo en la lista de páginas de la derecha. El de hoy corresponde al día 15 de julio.

Parece mentira, pero son las 7 de la mañana y hace sol. Esta pasada noche ha sido espectacular. La lluvia no ha dejado de caer con fuerza, continuamente, durante horas.
(Leer más…)

JK 5022

El vol número JK 5022 que cobria la ruta de Madrid a Les Palmes de Gran Canàries ha patit un accident a Madrid, a les 14.45 hores d’avui. L’avió transportava un total de 172 persones, dels quals 162 eren passatgers i 10 tripulants.
Quin desastre, Déu meu! Pobra gent… pobres famílies.

JK 5022

El vuelo número JK 5022 que cubría la ruta de Madrid a Las Palmas de Gran Canarias ha sufrido un accidente en Madrid, a las 14.45 horas de hoy. El avión transportaba un total de 172 personas, de los cuales 162 eran pasajeros, 4 tripulantes en movimiento y 6 tripulantes de vuelo.
¡Qué desastre, Dios mío! Pobre gente… pobres familias.

Rafa Nadal

Pensava ahir al migdia que la gent d’ETA ha d’estar molt tocada: segueixen emprenyant, però ningú els fa cas.
Sí, és cert que encara poden fer molt mal, que van aconseguir que les platges de la Costa del Sol es buidessin durant unes hores, perquè ells volen que la gent no prengui el sol a aquestes hores, no fos cas que agafin un càncer de pell en lloc de patir una de les seves bombes…
Però ahir al migdia, aquest país no estava pendent d’ells. Mirava la tele.
Seguir leyendo

Rafa Nadal

Pensaba ayer, a mediodía, lo mal que deben estar los chicos de ETA: siguen ahí, tocando las narices, pero nadie les hace puñetero caso.
Sí, es cierto que aún pueden hacer mucho daño, que lograron que las playas de la Costa del Sol se vaciaran durante unas horas, porque ellos se empeñan en que la gente no tome el sol a esas horas, no vaya a ser que una de sus bombas les ahorre pillar un cáncer de piel.
Pero ayer a mediodía, este país no estaba pendiente de ellos. Miraba la tele.

Seguir leyendo

« Entradas anteriores

© 2022 Txerrad@s

Tema por Anders NorenArriba ↑

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner