És diumenge i m’he decidit a aportar una petita quantitat en qualitat de micromecenes de ‘Metamorphosis‘, que ja ha estat seleccionat per participar al Festival de Cine de Málaga i al Docs Barcelona.
Direu que per a què volen la pasta. Molt fàcil: “Encara que està pràcticament acabada, si aquesta pel·lícula no arriba a la gent, el treball fet serà en va”. Les nostres aportacions són per fer-ho possible.
De fet, cada dia hi ha més pel·lícules americanes que passen per les sales i copen les projeccions. Veure un altre tipus de cinema és possible, si aconsegueix el nostre suport.
El documental ‘Metamorphosis’ està dirigit per Manuel Pérez, el realitzador de la interessant pel·lícula ‘Frontera‘ (podeu veure la fitxa a Filmaffinity, per exemple), i retrata la construcció de la candidatura ciutadana de Barcelona en Comú des de baix, mitjançant la Laia, una de les persones que es van integrar en la candidatura barcelonina.
En aquest sentit, s’allunya del retrat d’Ada Colau Ballano, que és la protagonista d’un altre documental, per ser un retrat de la gent que empeny des de baix. Això és el que més m’ha interessat a l’hora d’aportar uns euros al #crowdfunding de l’equip, en la producció apareix Mikel Mas, que ja havia estat a l’esmentada ‘Frontera’, i el meu fill, l’Aritz Cirbián.
Els tres són els productors de la pel·lícula, és a dir, els que arrisquen els seus diners, encara que els mecenes els donem un cop de mà.
Jo ho he fet de forma humil. Qui pugui i vulgui més, teniu l’enllaç de Verkami per clicar, llegir i potser aportar.

 


 
Anex del día 17
Pels pèls, però l’equip de ‘Metamorphosis’ ho ha aconseguit en les últimes hores de crowdfunding: 12.850€ aconseguits sobre els 12.000€ necessaris per fer més visible aquest documental.
Enhorabona.